måndag 14 januari 2008

Slem?

Undrar en sak. Kan det vara så att det inte blev någon äl trots att äggblåsorna var stora och att jag tog äl-spruta? Som jag skrev förut så kände jag ju inte av värk från någon specifik sida. Kom också på att jag inte har haft något sånt där äggviteliknande sekret den här gången. Det har jag ju haft tidigare, t.o.m. innan jag började med Pergotime. Måste man ha sånt där speciellt äl-sekret? Någon som vet något om det här?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nog högst sannolikt att du hade ägglossning om du tog en ägglossningsspruta. Jag har i alla fall inte hört om något fall där äggen INTE lossat av den sprutan. Vad gäller slem så känner jag verkligen inte alltid av det när jag har äl, ibland, ibland inte. Tror inte det har så stor inverkan.

Anonym sa...

jag fick ÄL på dag 28 (oregelbunden cykel från hell) och hade inte minsta äl-slems-känning (det var kruttort) och ändå var jag gravid fjorton dagar senare. jag som var helt säker på att det var kört pga det.

Anonym sa...

Jag hade innget slem denna månaden men jag är övertygad om att jag haft ÄL (både stickor och värk visar på det)
OCH INNAN a ÄR JAG INTE SÄKER PÅ ATT JAG VAR SLEMMIG NÅGON GÅNG UTAN HADE TVÄRTOM PROBLEM MED ATT JAG VAR EN SÅN TORRIS

och vad stora bosktäver det blev..ids inte ändra

Anonym sa...

Jag tror inte heller att man måste ha ÄL-sekret för att man har ÄL. Ibland har jag haft det (har iofs inte haft så många ÄL i livet...), men ibland är det inte ens på "rätt dagar"...

lillawi sa...

Slemsekretet måste inte finnas. Ibland är det där, ibland inte. För en del, försvinner det med Pergotime. Håller för otroligt att du inte skulle ägglossat när du tagit ägglossningsspruta.

lillawi