torsdag 10 januari 2008

Allt ska man tänka på

Maken kom på att fråga idag om jag har fått med mig ett sånt där trevligt rör att placera simmarna i imorgon... Katten också! Det har jag ju inte haft en tanke på. Han ska vara på mottagningen kl. 9.30 imorgon och de öppnar kl. 8.00. Vi har inte så långt dit, men det tar säkert en halvtimme pga rusningstrafiken på morgonen. Som den perfekta hustrun jag är, så åker jag ju så klart och hämtar röret... Lite surt är det allt!

4 kommentarer:

Tingeling sa...

Hmmm, kunde inte HAN hämta det???

Lucia sa...

Svar till tingeling... Jo, men jag är ledig tre dagar nu och han jobbar extra halva natten... så jag offrar mig för en gångs skull... Får ta sovmorgon lördag och söndag... Lär ju ändå ligga p soffan hela dagen efter inseminationen imorgon...
kram

deaslangtan sa...

Hej!
Som svar på din kommentar kan jag säga att Menopurinjektionerna är s.k. follikelstimulerande hormon, som stimulerar äggstockarna att producera folliklar innehållande ägg. Beroende på dosen kan man kontrollera antalet folliklar. Innan en inseminering får max två folliklar utvecklas inför ägglossningen, men inför ett IVF ökas doseringen och normalt växer fler folliklar. Jag kommer att följa samma medicinering nu inför vårt IVF som inför inseminering, men med högre dos.
Kram och lycka till!

lillawi sa...

Lycka till imorgon! Och ha det så skönt på soffan sen!

lillawi