torsdag 18 september 2008

Köpsug

Har idag vunnit en auktion på tradera (en filt till bebben) och skulle vilja köpa några fler grejer egentligen. Hur mycket ska man tillåta sig att köpa innan bebisen har kommit, egentligen? Jag vet att vissa köper hur mycket som helst, men vad är normalt? Vissa grejer kan ju faktiskt vara bra att ha och vara skönt att slippa leta efter efter bebisens ankomst...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag är själv i samma dilemma. Man kan ju verkligen förköpa sig... Vi har köpt lite kläder och fått en del. Köpt barnvagn och barnbilstol. Lite filtar och fått en vagga. Det är väl det. Ja och så ska vi låna ett skötbord också.

deaslangtan sa...

Samma här... Jag hade alltid tänkt att jag skulle köpa så lite som möjligt innan, men nu den senaste månaden har vi börjat köpa både grejer o kläder, och det börjar kännas ok. att ha det mesta klart innan bebisens ankomst. Då menar jag säng + sängkläder, några filtar, bilstol, vagn och badkar. I klädväg har vi skaffat det vi tror att kommer att behövas under de första veckorna, ett par sparkdräkter, några bodyn, några bomullsbyxor med fot, ett par mössor, plus att vi redan fått en del kläder också, men i lite större storlekar. Sen är det väl bra att ha lite extra handdukar, blöjor och skötgrejer hemma, fast sånt kan man ju alltid be nån annan köpa när man väl är hemma...

Anonym sa...

Så mycket som det känns bra att köpa. Till A köpte jag nästan inget...nu har jag köpt mer

skärgårdstösen sa...

Jag kommer nog troligen att snart börja shoppa loss trots att det är länge kvar, men jag är rädd för att mitt diskbråck kommer att göra sej påminnt mot slutet av graviditeten och vill gärna ha hunnit förbereda ifall jag blir begränsad att röra mej. Hoppas så klart att inte behöva få besvär, men tänker vara ute igod tid ifall om att.

Ha de bra i helgen! Kram!

Anonym sa...

Jag har redan köpt massor av saker till bebisen, och är bara i vecka 24 än så länge. Har alltså ganska lång tid på mig... men det mesta har jag fyndat på tradera får jag försvara mig med :)