fredag 31 oktober 2008

Back on track

Det blev inte värre med bröstet. Tyckte att mjölken flödade på bättre dagen efter och lillan verkar mer nöjd nu när hon sörplar mjölk. Den där lilla rodnade knutan försvann efter några dagar... Nu har jag dessutom köpt sådana där ullinlägg att ha i bh:n. Värme är ju bra.

Annars går det bättre och bättre här hemma. Systern min har ju varit här i några dagar och varit en god hjälp speciellt på kvällarna när lillan kräver mer uppmärksamhet och pappan inte finns till hands. Nästa vecka är jag däremot helt allena. Försöker tänka positivt.

Idag fyller lilla miraklet tre veckor! De tre veckorna innan förlossningen gick väääldigt sakta, men de tre sista veckorna har bara försvunnit bort. Lillan har blivit märkbart större. Hon är inte lika späd längre, ökar bra i vikt och har blivit ett par cm längre. Hon kräkts väldigt mycket, men hon verkar trots det få i sig tillräckligt. Hon har fler vakna stunder då hon bara ligger och tittar och är allmänt nöjd. Blicken är med mycket mer nu och det känns som att vi får bättre och bättre kontakt med henne varje dag. Igår var vi iväg och köpte lite grejer till henne att hänga ovanför skötbordet och i vagnen, som hon kan titta på. Verkar som att det uppskattas!

Nu ska jag strax ge henne mat och sedan väntar långpromenad...

Inga kommentarer: