söndag 24 augusti 2008

Vecka 33+6

Snart har hela 34 veckor passerat för lill*n i magen min. Veckorna går på något sätt väldigt fort, men tiden vi har kvar i det här tillståndet känns ändå väldigt lång. Börjar bli mer och mer svullen om fötter och ben om jag sitter eller står länge. Undrar om det är mer regel än undantag att man samlar på sig en massa vätska i slutet av graviditeten.

Vecka 33+6

9 kommentarer:

Tingeling sa...

Så otroligt vacker du är!! :)

Thibb som... sa...

Vicken superfin mage! Jag måste ta mig i kragen och lägga ut en bild på min me'!

Anonym sa...

Fining!

och ja svullenhet är mer regel än undantag...tyvärr....så är nog även känslan av att "det räcker nu" oavsett hur önskad oc efterlängtad graviditeten är

Nina Granmo sa...

Nu faktiskt fått in en bild på egen mage så slipper vara avundsjuk på andras snygga profiler! Sväller också. Int ens gympadojjor passar i år o fingrarna e svåra o böja helt.

Anonym sa...

Åh så härligt fin mage!! Längtar till min börjar växa.. Kramar

lillawi sa...

Vad fin du är! Och grymt imponerad över att du alltid har så snygga undisar. Svullnad brukar ju dyka upp på slutet, men det syns ju verkligen inte på dig. Jag har än så länge också klarat mig, peppar peppar.

Anonym sa...

Vilken härlig mage!

Anonym sa...

Vilken supersöt bild! Får jag våga mig på att fråga var du köpt trosorna? De var verkligen romantiska och lite mer så skulle jag nog vilja känna mig just nu...

Lucia sa...

Cinks: Jag har för mig att jag har köpt trosorna på Lindex...Brukar faktiskt hitta lite söta saker där :)

Kul att du hittade hit! Kram!