söndag 3 augusti 2008

IKEA

Nästan bara 2 månader kvar till BF den 5/10... Åkte en tur till IKEA idag för att titta ut lite grejer som vi kan tänka oss till bebisen. Säng och andra bra att ha grejer. Köpte inget, men om en månad kanske vi gör det. Känns verkligen urkonstigt att gå omkring att kolla på bebisgrejer. Känns verkligt men ändå inte... Känns svårt också att veta vad man egentligen behöver och inte. Ska i alla fall börja rensa ut gamla smink- och hudvårdsgrejer ur badrumsskåpet så att vi får plats med andra ting. Har köpt ett sådant där "under-handfats-skåp" för ännu mer förvaring också. Myser när jag föreställer mig livet framöver... Finns nog ingen större lycka. Hoppas att vi får uppleva den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tips: Ikeas fristående skötbord i trävitt. Måla i valfri kulör. sätt upp vajer under själva bädden, sy fördrag. Skruva fast hjul på benen. Vips så har ni fått ett biligt, snyggt, praktiskt skötbord med alotof förvaring under.

det gjorde vi när A kom. Övrlägset var det!

Nina Granmo sa...

Oj, vi som skaffat allt ren...beräknat 6/10. Visst blir jag orolig ibland att nåt ska gå fel. Men tycker vi fått vår beskärda del av jävelskap nu. Säng med tillbehör kom från IKEA.