fredag 21 augusti 2009

Snabb utveckling

Senaste veckan har Lillan gått från att kunna ställa sig upp till att göra det ofta. Nu ställer hon sig upp mest hela tiden och även där det kan tyckas lite smått omöjligt för henne att klara det. Hon håller i sig med en hand och viftar med den andra och enligt maken har hon vid något tillfälle förflyttat sig gående genom att hålla i möbler. Det är precis som att när hon väl har kommit på hur man gör något, så gör hon den grejen hela tiden och blir mycket bättre på det väldigt fort! Snart kanske vi har en gående liten tjej här hemma!
Idag har vi för övrigt varit runt och kollat bilbarnstol till Lillan. Det känns lite som en djungel och jag vore tacksam för tips på vilken stol ni har fallit för! Det är alltså stol "nr: 2" det handlar om. Vissa är ju upp till 18 kg bara och vissa till 25 kg. Lillan är ju ganska stor, så jag är lite rädd att hon kommer att växa ur en 18 kg-stol för fort, men hon kanske avstannar lite i växten snart?

3 kommentarer:

Thibb som... sa...

Hej, vi köpte en acta graco, cosmic comfort, upp till 25 kr och kan användas framåtvänd senare nr han blir större. Vi började använda den redan när Junior var 6 månader, vi tyckte han var för stor för babyskyddet då. Den stolen vi köpte kan man reglera när han sover i bilen (vilket han ofta gör) och så finns det ett spänne där man drar åt selen (bättre än vad jag trodde faktiskt!). Vi är nöjda, men har å andra sidan inte prövat någon annan stol... Nackdelen är väl att den är stor, men det är ju nästan alla stolar... Vi köpte till solskyddet, för vi har honom fram i bilen, jag gillar inte att köra själv utan att ha koll på honom. Lycka till, det är en DJUNGEL!! KRAM!

Anonym sa...

Vi har en acta graco cosmic comfort S. Jätte bra. Och så kan man justera sittläget till rakt upp och ner, samt lite mer laid back när de har somnat.

Nina Granmo sa...

Vi har en Britax 2 way, väldigt normal o rak. Köpt nackkudde till, borde kunna ha upp till 4 år. Men eftersom vi har två bilar så kör vi ännu med baby graco i ena. Hon gillar den ännu, går upp till 13 kilo eller att huvudet kommer över kanten. Tror nog det blir en acta graco cosmic comfort sedan, gått o nypt i den på flera ställen men inte inhandlat än.